همه چیز در مورد تزریق ژل

از صفر تا صد تزریق ژل

مقدمه

تزریق ژل صورت را کاملا متحول می‌کند.آناتومی و شناخت لایه های مختلف صورت در ۲۰ سال گذشته بسیار پیشرفت کرده است.دانش آناتومی ما از لایه‌های مختلف صورت نسبت به ۲۰ سال پیش اصلا قابل قیاس نیست.

در صورت بر خلاف سایر نواحی بدن چربی سطحی به صورت پیوسته در زیر پوست وجود ندارد. بلکه توسط باند های جداکننده به قسمت های مختلف تقسیم می شود . این ویژگی در مورد چربی های عمقی صورت نیز وجود دارد. این باندها لیگامان های نگهدارنده نام دارند.

به طور کلی با افزایش سن از دهه ۴ یا ۵ عمر حجم این چربی‌ها کم می‌شود.بویژه  چربی های عمقی که هم کم می شوند. و هم محل آنها  تغییر میکند. و معمولاً نزول پیدا می کنند. یعنی می افتند. ولی چربی های سطحی بیشتر به دلیل کاهش وزن کم می شوند.

و در مراحل بالاتر افزایش سن است. که حجم آنها کم می شود .تزریق ژل در  چربی های سطحی و عمقی انجام می شود. تا بتواند حجم از دست رفته آنها را بازگرداند.

پیر شدن  صورت با نازک شدن پوست و کاهش حالت ارتجاعیو کاهش کلاژن و اسید هیالورونیک و الاستین و نیز کاهش حجم برخی قسمتهای صورت همراه است.این عوامل داخلی با عوامل خارجی مثل نور آفتاب تشدید میشوند.

انقباض عضلات صورت باعث چین بخصوص ثلث فوقانی صورت میشود.در ثلث پایینی صورت کاهش حجم و خاصیت ارتجاعی بیشتر از ثلث فوقانی است. و بیشتراز ثلث فوقانی به ژل نیاز پیدا میکند.

کاهش حجم صورت به دلیل جذب استخوانهای صورت از بین رفتن بافت زیر پوستی و کاهش و افتادگی بافت چربی رخ میدهد.با افزایش سن شکل صورت از گونه های برجسته و چانه بزرگ به گونه های صاف و غبغب بزرگ تغییر میکند.

توصیه می کنم این مقاله را مطالعه کنید.  برداشتن غبغب

انواع ژل:

ا

ژلها بر حسب طول مدت اثر به چند گروه تقسیم میشوند:*کوتاه مدت با دوام کمتر از 4 ماه.*دراز مدت با دوام 6 تا 12 ماه.8نیمه دایم بادوام 1 تا 2 سال.*دایم با دوام 2 سال یا بیشتر.بیشترین ژلی که استفاده میشود. هیالورونیک اسید است. چون تزریق آن راحت و بدون ضررو چند منظوره است.

هیالورونیک اسید یک گلیکوز آمینو گلیکان ماده بین سلولی است. و حمایت ساختمانی و تغذیه ای ایجاد میکند.وبه علت خاصیت هیدروفیلیک حجم و پری در پوست ایجاد میکنند.

هیالورونیک اسید های موجود در بازار از لحاظ فرمول و غلظت و درجه پیوند متقاطع متفاوتند.این امر سبب میشود. دوام و احتمال ورم پس از تزریق آنها  متفاوت باشد.هر چه غلظت بیشتر باشد احتمال ورم بیشتر است.هر چه درجه پیوند متقاطع  بیشتر باشد. اثر پر کنندگی بافتی سفت تری دارد.این ژلها روشن و شفافند.

مکانیزم اثر ژل:

ژلها چروکها را اصلاح میکند. و با پر کردن حجم پوست و یا بافتهای عمیقتر شکل صورت را تقویت میکند.ژلها بر اساس مکانیزم اثر به 2 دسته پرکننده فضا و محرک بافتی تقسیم میشوند.محرکهای بافتی فیبروبلاستها را برای تولید کلاژن تحریک میکنند.

انتخاب نوع ژل:

نواحی مانند لب و اسکارها و خط اخم ژل ظریف و قابل انعطاف نیاز دارند.نواحی مانند گونه و چانه به ژل درشت نیاز دارند.خطوط سطحی به انواع با انعطاف پذیریبیشتر و کاهش حجم عمقی به انواع درشت نیاز دارند.

ممنوعیتهای مصرف:

-بارداری و شیر دهی-توقعات غیر واقعی بیمار-بیماری بد شکل انگاری-واکنش آنافیلاکسی قبلی-آلرژی شدید قبلی یا آلرژی به ژل-بیماریهای سیستمیک مهار نشده.-بیماری پوستی فعال در محل تزریق-اختلال در ترمیم زخم.-بیمارهای خوننریزی کننده.-مصرف داروهای ضد انعقادی.-مصرف آکوتان در 6 ماه گذشته.-آتروفی و نازکی پوست.

توصیه می کنم این مقاله را مطالعه کنید.  tonsil anatomy and physiology

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *